Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Η παρουσίαση

Δέσποινα Τσιτάκη

Στην παρουσίαση του βιβλίου μου θα συμμετάσχουν οι:

Χριστίνα Λιναρδάκη
Η Χριστίνα Λιναρδάκη είναι φιλόλογος, επιμελήτρια κειμένων και μεταφράστρια. Άρθρα, μεταφράσεις, συνεντεύξεις (από λογοτέχνες όπως η Κωστούλα Μητροπούλου, η Λένα Παππά, κ.ά.), ποιήματα και κριτικές της έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε διάφορα λογοτεχνικά περιοδικά (Ομπρέλα, Έρεισμα, Πλανόδιον, Νέα Σκέψη), ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια στην παρουσίαση αρκετών βιβλίων και ποιητικών συλλογών.Μαίρη Φιλιππάκου

Η Μαίρη Φιλιππάκου είναι οικονομολόγος με μεγάλο ενδιαφέρον για τη λογοτεχνία.Δημήτρης Παπαδάτος

Ο Δημήτρης Παπαδάτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Ωδείου Αθηνών και φυσικοθεραπεία στην Αθήνα. Έχει συνεργαστεί με τους σκηνοθέτες: Κ.Ρουγγέρη, F.Zeffirelli, Μ.Κακογιάννη, Α.Ρήγα, Ν.Ζαππατίνα,Γ.Σμαραγδή, Γ.Καρούνη, Φ.Φιλίππου, Κ.Κουτσομύτη, Α.Παπαδημητρίου, Μ.Ζαχαράτου, Θ.Καλβος, Γ.Σίμωνας, Τ.Ράλλη,κ.α. Είναι εμψυχωτής θεατρικού παιγνιδιού και συνεργάζεται με σχολεία και δήμους. Στον ελεύθερο χρόνο του ταξιδεύει και συλλέγει εικόνες και πληροφορίες κυρίως για δική του χρηση, αλλα αν προκύψει κατι ενδιαφέρον δημιουργικά, κανει κοινωνούς και τους γύρω του. Εχει χιούμορ, αστείρευτο και ξέρει πως το γέλιο του δίνει ζωή. Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε τον Δημήτρη θα τον βρείτε στην γύρα και στο internet.

Σίσσυ Βερελή

Η Σίσσυ Βερελή είναι 47 χρονών, κοινωνιολόγος, εργαζόμενη, συνδικαλίστρια, ευτυχισμένη μητέρα 2 παιδιών και ζει στο Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου